Connect with us

MilujemeHokej.cz

„Ztrácím motivaci hrát,“ přiznal Jágr

Jaromír Jágr

Český hokej

„Ztrácím motivaci hrát,“ přiznal Jágr

Foto: Wikimedia Commons Lisa Gansky

„Ztrácím motivaci hrát,“ přiznal Jágr

Jaromír Jágr během svého výletu do Ruska řekl tamním novinářům, že ztrácí motivaci hrát hokej. Přesto by chtěl ještě v této sezóně nastoupit. Jágrovu zpověď zveřejnil server Championat.

Legendární hokejista zamířil do Moskvy. Zde nyní dočasně působí jeho oblíbený tým Avangard Omsk, ve kterém Jágr prožil čtyři sezóny. Stejně jako většina ostatních hokejistů, Jágr si myslí, že tenhle rok byl velmi zvláštní. 

Čtěte také: Ovečkin má jasno. Svoji kariéru chce dohrát v KHL

“Nevíme, co nás druhý den čeká, což vyžaduje spoustu energie. Letos jsem netrénoval tak tvrdě jako v předchozích letech. Ale přesto chci v této sezoně ještě hrát. Myslím, že by se to mohlo stát v play-off. Chci být hráčem, který pomůže svému týmu zvítězit. Kdo mu pomůže postoupit do nejvyšší soutěže. A v tuto chvíli takový hráč nejsem,“ řekl Jágr ruským novinářům.

Jak dlouho bude česká osmašedesátka ještě hrát není jisté. Jágr nechce spekulovat, ale přiznal, že konec je blíž ,než kdy dřív. „Hokej je čím dál těžší. Trochu jsem ztratil chuť, když jsem chtěl všem dokázat, že se zlepšuji a zlepšuji. Nemám dostatečnou motivaci pokračovat,“ přiznal na rovinu.

 „Tohle ale není moje poslední sezona. Měli jsme hrát Winter Classic ve Špindlerově Mlýně pod širým nebem, kterou jsme kvůli koronaviru odložili. To si nemůžu nechat ujít,“ uzavřel český útočník. 

Čtěte také: “Hrál jsem pro ni,” vzpomíná Jakub Vrána na maminčin boj s rakovinou

Komentáře k článku

More in Český hokej

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top