Connect with us

MilujemeHokej.cz

Nároďák potřebuje nový gólový song, myslí si Záruba. Bude to „Nafrněná“ nebo Gott?

Český hokej

Nároďák potřebuje nový gólový song, myslí si Záruba. Bude to „Nafrněná“ nebo Gott?

Robert Záruba, FOTO: wikimedia Commons Jarba

Nároďák potřebuje nový gólový song, myslí si Záruba. Bude to „Nafrněná“ nebo Gott?

Potřebuje národní tým nový gólový song? Podle známého komentátora České Televize Roberta Záruby ano. Tuto myšlenku vznesl na sociální síti X (dříve Twitter) a pod příspěvkem se strhla vášnivá diskuze. Padlo i několik konkrétních návrhů

„Je třeba otevřít otázku, zda nepřišel čas na změnu GÓLOVÉHO SONGU Národního týmu. „Zbláznilo se páže“ v podání Maxim Turbulenc už se podle mne vyčerpalo – domácí MS nabízí ideální možnost ke změně,“ napsal Záruba na Twitter.

Čtěte také: VIDEO: „Bídáci Voženílek a Cienciala,“ moderátor v televizi urazil hráče Třince, pak se omluvil

Rovnou uvedl několik návrhů jako „Jsem nafrněná“ od Báry Polákové, „Kouzlo“ od Kapitána Dema, „Proč bychom se netěšili“ nebo verze „Dobrá věc se podařila“ od Bedřicha Smetany. „Já bych dal něco odvážného a po česku „ujetýho“, napsal komentátor.

Pod příspěvkem se strhla vášnivá diskuse. „Vysoký jalovec i Hafo docela fungovaly. Ale vzhledem k povaze hry Národního týmu by se mi líbilo Štěstí je krásná věc. Taneční kreace by se na ledě daly pilovat u Trezoru Karla Gotta. Ale vzhledem ke vkusu hokejové kabiny to bude Kabát/Michal David pokud změna vůbec přijde,“ napsal například šéfredaktor Reflexu Martin Bartkovský.

Další komentující navrhovali Dělovou ránu od Karla Gotta nebo třeba českou klasiku Jožin z bažin. A jaký gólový song by se líbil vám?

Čtěte také: VIDEO: Král fyzické hry Gudas předvedl dnes už málo vídaný zákrok

Komentáře k článku

More in Český hokej

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top