Connect with us

MilujemeHokej.cz

VIDEO: „Bídáci Voženílek a Cienciala,“ moderátor v televizi urazil hráče Třince, pak se omluvil

Český hokej

VIDEO: „Bídáci Voženílek a Cienciala,“ moderátor v televizi urazil hráče Třince, pak se omluvil

Logo CNN Prima News, FOTO: Wikimedia Commons MirekGames_YT

VIDEO: „Bídáci Voženílek a Cienciala,“ moderátor v televizi urazil hráče Třince, pak se omluvil

„Bídák Voženílek a ještě větší bídák Cienciala,“ takto se na adresu hráčů Třince vyjádřil na televizní stanici CNN Prima News moderátor Marek Kafka. Později svá slova z vysílání mírnil a ve videu řekl, že šlo pouze o popichování s kolegy, nicméně řadu fanoušků toto vyjádření naštvalo.

V šestém semifinále mezi HC Oceláři Třinec a HC Sparta Praha došlo k dramatickému závěru. Oceláři Třinec, obhájci mistrovského titulu, vyrovnali stav zápasu na 1:1 v poslední sekundě regulérní hrací doby díky gólu Daniela Voženílka. Tento moment výrazně ovlivnil další průběh utkání, které pokračovalo do prodloužení. V něm David Cienciala rozhodl o vítězství Třince 2:1, čímž posunul sérii do sedmého, rozhodujícího zápasu.

Čtěte také: VIDEO: Král fyzické hry Gudas předvedl dnes už málo vídaný zákrok

Tento obrat vyvolal pozornost nejen fanoušků, ale i médií, přičemž komentátor televizní stanice CNN Prima News Marek Kafka během přenosu nazval hráče Třince „bídáky“. „Jako naprosto nešťastným náhodným gólem v poslední sekundě před třetí sérií udržel mistrovské šance obhájců titulu Daniel Voženílek, ten bídák. V prodloužení pak sérii do sedmého zápasu poslal ještě větší bídák Cienciala,“ řekl v televizi Kafka.

Záznam z vysílání zveřejnil na sociální síti X (dříve Twitter) Filip Kovalovský.

Video okomentoval například také legendární sportovní komentátor Robert Záruba z České Televize. „Já bych začal tím, že tahle parodie na CNN bezostyšně KRADE záběry z našeho vysílání a předvádí je ve svém programu dokonce i s naším původním komentářem. Řeší se to soudně, ale už jen to, že tam někdo podobnou zlodějnu ve zpravodajství dovolí, je neuvěřitelné.“

Kafka své slovní obraty později vysvětlil v omluvném videu. Uvedl, že jeho komentář byl myšlen jako špičkování mezi fanoušky a nechtěl nikoho urazit. Zdůraznil, že se těší na nadcházející sedmý zápas a že jeho komentáře byly motivovány emocemi z napínavého závěru hry.

Čtěte také: NHL insider: Draisaitl možná požádá o výměnu

Komentáře k článku

More in Český hokej

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top