Connect with us

MilujemeHokej.cz

RESTART KLADNA NUTNÝ! Aneb reakce kladenských fanoušků na současnou situaci

Český hokej

RESTART KLADNA NUTNÝ! Aneb reakce kladenských fanoušků na současnou situaci

FOTO: Wikimedia Commons Fanklub Poldi Kladno

RESTART KLADNA NUTNÝ! Aneb reakce kladenských fanoušků na současnou situaci

Rytíři Kladno prožívají obtížné časy. Klub, který byl kdysi symbolem úspěchu a hrdosti města, se nyní potápí na dně tabulky extraligy. Poslední místo není jen číslo, ale odraz dlouhodobých problémů, které klub trápí. Reakce fanoušků jsou jednoznačné: „Restart Kladna nutný!“

Srdce Kladna bije pro hokej. Od doby, kdy se klub stal majetkem legendy Jaromíra Jágra, fanoušci očekávali návrat slávy a úspěchu. Bohužel, s výjimkou několika prvních sezón, byly výsledky klubu spíše tristní. Šest let strávených v první lize, čtyři sezóny sestupu nebo barážové záchrany – to všechno jsou fakta, která nelze přehlédnout.

Čtěte také: VIDEO: Rusové předvedli aroganci sobě vlastní, junioři nechali ceny za druhé místo na ledě

Současně s tím se i mládežnické týmy klubu potýkají se svými problémy. Juniorský tým se trápí ve druhé lize, zatímco dorostenci jsou suverénně poslední v ELD A skupině. Fanoušci jsou zklamáni opakujícími se chybami vedení klubu a žádají změny.

„Je třeba okamžitě změnit směřování klubu a to, jak je veden,“ vyzývají v prohlášení fanoušci Kladna k okamžité změně směřování klubu a transparentnosti ve vedení. Požadují odpovědi na klíčové otázky, které se týkají současné situace a minulých sezón.

Fanoušci žádají jasnou vizi klubu do budoucna a konkrétní kroky, které povedou ke zlepšení výsledků. Ptají se na to, kdo je zodpovědný za chod A-týmu, juniorského a dorosteneckého týmu a jaká jsou kritéria hodnocení jejich práce. Dále se zajímají o finanční stránku klubu a jeho komunikaci se širší veřejností.

Čtěte také: Kdo je nejnenáviděnější muž NHL? Výsledek vás překvapí

Nespokojenost fanoušků se projevuje i ve špatné návštěvnosti zápasů a kritice na sociálních sítích. „Náš postoj na tribunách se nezmění do té doby, dokud vedení Kladna, respektive Jaromír Jágr, veřejně nevysvětlí okolnosti momentální situace v klubu. Právě na náš nedostatek informací Jaromír Jágr pravidelně poukazoval při předchozích setkáních. Tentokrát chceme slyšet odpovědi na naše otázky. Ne vtípky, nebo odbíhání od meritu věci. Všechny nás zajímá následující,“ stojí v prohlášení.

Fanoušci jsou na svůj klub stále hrdí

Fanoušci jsou hrdí na svůj klub, ale současná situace je frustruje a vyžadují okamžité akce. Pokud vedení Kladna nezačne jednat a nevyhoví požadavkům fanoušků, může se ztratit nejen podpora na tribunách, ale i důvěra veřejnosti.

Je na čase, aby se vedení Kladna zamyslelo nad svým přístupem a přijalo potřebné reformy. Fanoušci chtějí vidět svůj klub znovu na vrcholu a jsou připraveni ho podpořit, ale jen za předpokladu, že budou respektováni a informováni.

Kladno potřebuje restart. A fanoušci jsou ochotni ho prosadit.

Čtěte také: „Zklamání, turnaj sledovat nebudu,“ řekl Pastrňák o neúčasti Česka v turnaji čtyř zemí

Komentáře k článku

More in Český hokej

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top