Connect with us

MilujemeHokej.cz

VIDEO: Bezprostřední radost mladíků po výhře s Ruskem, Čechy pochválil i soupeř

Český hokej

VIDEO: Bezprostřední radost mladíků po výhře s Ruskem, Čechy pochválil i soupeř

Foto: Printscreen Twitter Hokejový nároďák

VIDEO: Bezprostřední radost mladíků po výhře s Ruskem, Čechy pochválil i soupeř

Češi si připisují sladkou výhru nad Ruskem 2:0.

Čeští junioři na mistrovství světa sice v prvním duelu se Švédy táhli za kratší konec, nicméně druhé utkání s Rusy jim vyšlo na výbornou. Předvedli kvalitní výkon, vyhnuli se chybám a česká dvacítka nakonec dokázala porazit Rusko 2:0. Po utkání nad výkonem Čechů smekl i soupeřův trenér.

“Jako tým jsme podali skvělý výkon, dodržovali jsme systém, který jsme stanovili před zápasem. A na ledě to bylo znát. Dělali jsme minimum chyb a díky tomu jsme dokázali zápas vyhrát,” řekl po zápasu brankář Lukáš Pařík pro hokej.cz, který za sebe nepustil ani jeden pokus Rusů.

Čtěte také: VIDEO: Pastrňák darovak k Vánocům matce samoživitelce auto

Sladká výhra udělala celému týmu velkou radost. To ostatně dokazuje také video z posledních sekund utkání, kdy celá střídačka českého týmu skáče radostí a následně se sesype na radujícího se Paříka.

Češi si svým výkonem také zasloužili uznání soupeře. “Velkej respekt před trenérem Rusů Igorem Larionovem. Čekali jsme s hráči na konec ruské tiskovky, z místnosti pak vyšel naprosto vyrovnaný držitel tří Stanley Cupů a poplácal nás všechny po ramenou se slovy „Great game, boys!“ napsal na Twitter statistik nároďáku Ondřej Kalát.

Mladíci mají teď den volna. Čeká je trénink a příprava na dalšího těžkého soupeře. V úterý od 20:00 SEČ se postaví proti týmu ze Spojených států.

Čtěte také: Sníží zákaz bodycheckingu riziko přenosu koronaviru?

Komentáře k článku

More in Český hokej

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top