Connect with us

MilujemeHokej.cz

VIDEO: Bouřlivák Duda zase uletěl! Má podmíněně zastavenou činnost

Český hokej

VIDEO: Bouřlivák Duda zase uletěl! Má podmíněně zastavenou činnost

Foto: Wikimedia Commons Michael Söckneck

VIDEO: Bouřlivák Duda zase uletěl! Má podmíněně zastavenou činnost

Bouřlivák Radek Duda má podmínku.

V prosincovém prvoligovém utkání Benátek nad Jizerou a Slávií Praha došlo ke slovní potyčce mezi hráček Slavie Petrem Vampolou a fukcionářem Benátek a známým provokatérem Radkem Dudou. Duda nyní dostal pořádný trest.

Koflinkt přerostl do takové roviny, že Vampola chtěl opustit ledovou plochu a vyřídit si to s Dudou přímo na tribuně z očí do očí. Dudu zase krotila pořadatelská služba. Byl vykázán ze stadionu a Vampola dostal trest do konce zápasu. Disciplinární komise vyhodnotila videozáznam a označila jako hlavního viníka Radka Dudu.

Čtěte také: Z vrcholu až do vězení. TOP 5 nejdelších trestů odnětí svobody pro hráče NHL

„Radek Duda se dopustil provinění a to zvlášť závažným, nepřijatelným a zavrženíhodným slovním napadáním hráče osobního charakteru. Došlo tak ke zjevnému porušení Soutěžního a disciplinárního řádu ČSLH, stejně jako Etického kodexu Unie profesionálních trenérů Českého olympijského výboru,” píše se v odůvodnění. Duda dostal trest zákazu činnosti na 9 měsíců s podmínečným odkladem do 15. června 2022

Duda měl podle svědků slovně napadnout o zesnulého Karla Rachůnka, jeho ovdovělou ženu si vzal právě Vampola za manželku.

Čtěte také: Týmy, bez kterých by byla NHL v problémech. Které franšízy jsou nejdražší?

Komentáře k článku
Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Český hokej

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top