Connect with us

MilujemeHokej.cz

Jak dopadne play-off? Podle predikce se letos Stanley Cup podívá do Kanady

KHL

Jak dopadne play-off? Podle predikce se letos Stanley Cup podívá do Kanady

Stanley Cup, FOTO: Wikimedia Commons Mack Male

Jak dopadne play-off? Podle predikce se letos Stanley Cup podívá do Kanady

Podle predikce herní společnosti EA Sports se v letošním finále Stanley Cupu dočkáme odvety z roku 2011. Tentokrát však výsledek bude jiný a Stanley Cup se podívá do Kanady.

Softwarový gigant po propočítání čísel určil, že Canucks na jaře v sedmi zápasech porazí Boston Bruins a získají svůj první Stanley Cup. Společnost EA Sports zveřejnila oficiální simulaci play-off Stanley Cupu 2024. Vydavatel hry NHL každoročně touto dobou zveřejňuje své předpovědi pro play-off, přičemž jako základ pro své prognózy používá svůj nejnovější herní engine NHL – v tomto případě ten z NHL 24.

Čtěte také: VIDEO: Král fyzické hry Gudas předvedl dnes už málo vídaný zákrok

Pokud se vše odehraje podle výpočtů EA, Canucks v 1. kole vyřadí Nashville Predators a ve druhém kole vyřadí Edmonton Oilers. Poté ve finále Západní konference zvítězí v sedmém utkání nad Coloradem Avalanche a následně opět v sedmém rozhodujícím zápase porazí Bruins a získají Stanley Cup.

V roce 2011 se Canucks a Bruins také utkali v sedmi duelech, přičemž Boston vyhrál rozhodující sedmý zápas ve Vancouveru výsledkem 4:0 a získal svůj první titul od roku 1972. Od té doby Bruins Stanley Cup nezískali… tedy alespoň ve skutečnosti. EA loni předpověděla, že se Bruins ve finále Stanley Cupu v roce 2023 střetnou s týmem Seattle Kraken, přičemž Boston zvítězí ve čtyřech zápasech. To se samozřejmě nestalo: Seattle se dostal pouze do druhého kola, zatímco Florida Panthers vyřadila Bruins už v prvním kole.

Čtěte také: VIDEO: Filip Hrotek? Soupeři se na ledě vysmál

Komentáře k článku

More in KHL

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top