Connect with us

MilujemeHokej.cz

VIDEO: Cormier předvedl v KHL masivní hit

KHL

VIDEO: Cormier předvedl v KHL masivní hit

Foto: Twitter printscreen HeresYourReplay

VIDEO: Cormier předvedl v KHL masivní hit

Hokej je plný kontaktních soubojů a hitů. Někdy jde však o fauly, při kterých se zatají dech a člověk se jen zděšeně dívá na zfaulovaného hráče a doufá, že nedojde k újmě na zdraví. Přesně takový moment se stal nedávno v zápase KHL.

Patrice Cormier, který má na svém kontě několik zápasů v NHL se v posledních několika sezónách potichu plavil v Rusku, poslední dvě sezóny s Ak Bars Kazaň. Třicetiletý hráč je celkem produktivní. V lize doposud zaznamenal 76 bodů ve 139 zápasech. V zápase proti Magnitogorsku se však zapsal do zápisu nepěkným a zákeřným hitem.

Čtěte také: ANALÝZA: Pravděpodobnost vstřelení branky při přečísleních

Cormier u mantinelu zasáhl Michaila Pashnina. Hroné na hitu nebylo jen to, že byl to byl evidentně zásah zezadu, ale také to, že Cormier měl dostatek času na to, aby odhadl situaci a hit zmírnil, případně aby se mu zcela vyhnul. Narazil do soupeře u střídačky plnou silou zezadu a Pashnin naletěl tváří přímo do mantinelu. Podívejte se sami:

https://twitter.com/HeresYourReplay/status/1337058538439520264

Ihned po hitu se na hřišti strhla mela. Za svůj prohřešek Cormier dostal pětiminutový trest a byl vyhozen ze hry. Pashnin naštěstí neutrpěl žádná vážná zranění.

Komentáře k článku

More in KHL

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top