Connect with us

MilujemeHokej.cz

VIDEO: Bývalá hvězda extraligy vyhrála krasobruslařskou soutěž

Videa

VIDEO: Bývalá hvězda extraligy vyhrála krasobruslařskou soutěž

Foto: Printscreen YouTube CBC

VIDEO: Bývalá hvězda extraligy vyhrála krasobruslařskou soutěž

Extraligové klání vyměnil za krasobruslařskou soutěž Battle of the Blades.

Loňskou sezónu brázdil extraligové ledy v dresu Třince, nyní zvítězil v krasobruslařské soutěži. Wojtek Wolski po boku olympijské medailistky Meagan Duhamelové zvítězil v show Battle of the Blades a vydělal 100 000 dolarů na charitu.

Battle of the Blades je podobná reality show jako StarDance, ale s tím rozdílem, že se soutěž odehrává na ledě. Show spojuje dva odlišné typy bruslařů. Hokejisté jsou zde spárováni s profesionálními krasobruslařkami.

Duhamelová a Wolski obdrželi od porotců ve finále vyšší skóre. Byla jim udělena trofej a každý získal 50 000 dolarů pro charitu.

„Tento rok byl pro všechny extrémně těžký,“ řekl Wolski. „Osobně jsem v březnu ztratil svého dědečka, má žena poté onemocněla koronavirem a o měsíc později byla mému otci diagnostikována rakovina. Být součástí této show a vyhrát ji mi změnilo život. Pomohlo to vnést do mého života spoustu naděje a pozitivity v době, kdy můj život mohla temnota snadno ovládnout,” sdělil hokejista, jehož čeští fanoušci velmi dobře znají.

„Jsem vděčná za partnerství s Wojtekem. Užívala jsem si každou chvíli tréninku a vystupování s ním. Obdivuji jeho kreativitu a kvalitu výkonu v průběhu celého procesu a jeho odhodlání a ochotu jít i mimo své komfortní zóny,” hodnotila svého bruslařského partnera Duhamelová.

Čtěte také: VIDEO: Naštvaný fanoušek seskočil z tribuny a chtěl se porvat s hráčem

Komentáře k článku

More in Videa

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top