Connect with us

MilujemeHokej.cz

VIDEA: „Krysa Marchand“ zase řádila. Útočník Bostonu napadl brankáře Pens

NHL

VIDEA: „Krysa Marchand“ zase řádila. Útočník Bostonu napadl brankáře Pens

Brad Marchand, Foto: Flickr Bridget Samuels

VIDEA: „Krysa Marchand“ zase řádila. Útočník Bostonu napadl brankáře Pens

Útočník Bostnou Bruins Brad Marchand je bouřlivák a kontroverzní hráč. Oprávněnost těchto nálepek opět potvrdil v úterý večer v zápasu proti Pittsburghu Penguins. Útočník našel nové způsoby, jak se dostat soupeřům pod kůži, nicméně v určitých momentech šel hodně za hranu. Své o tom ví brankář Pens Tristan Jarry, kterého Marchand zcela zbytečně během zápasu napadl.

Během útkání se v jednu chvíli kapitán Bruins Patrice Bergeron střetl na kruhu pro vhazování se Sidneym Crosbym a zlomil mu hůl. Když Crosby bruslil ke své střídačce pro novou, postavil se mu Marchand do cesty a blokoval mu cestu k trenérovi Pens, který Crosbymu podával novou hůl.

Čtěte také: VIDEO: Masakr na ledě. Do bitky se pustili i trenéři

Nebyl to jediný případ, kdy bránil hráči Penguins v cestě. Brankář Tristan Jarry chtěl během rozbruslení hodit puk mladému fanouškovi v hledišti TD Garden, a zatímco Jarry zvedal hokejkou puk z ledu a chystal se na přehození mantinelu, z ničeho nic přijel Marchand, klepnul jej do hokejky, kotouč ukradl a odjel s ním, aby ho před ohromeným Jarrym hodil na led.

Mezi Marchandem a Jarrym poté vzniklo velké napětí, které vyústilo v to, že útočník Bruins po odpískání z ničeho nic udeřil pěstí brankáře Tučňáků a poté jej uhodil do obličeje i hokejkou. Podívejte se na video.

“Krysa Marchand” si za tento nepochopitelný zákrok vysloužil trest do konce utkání a celá situace putuje k dalšímu přezkoumání a možné suspendaci hráče. 

Doplnění: Marchand dostal stopku na šest utkání.

Komentáře k článku

More in NHL

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top