Connect with us

MilujemeHokej.cz

Hertl, Giroux, Kessel? O kom se nejvíce šušká v rámci přestupů

NHL

Hertl, Giroux, Kessel? O kom se nejvíce šušká v rámci přestupů

Claude Giroux, Foto: Flickr Bridget Samuels

Hertl, Giroux, Kessel? O kom se nejvíce šušká v rámci přestupů

Blíží se play-off a s ním i uzávěrka přestupů. V rámci možných přestupů se nejčastěji skloňují jména jako Claude Giroux, Marc-Andre Fleury, Tomáš Hertl, Phil Kessel a možná i Joe Pavelski.

Giroux, útočník a stálice Philadelphie Flyers od sezóny 2012/13, kde je také kapitánem, má v NHL klauzuli o zákazu přestupu a platový strop ve výši 8,275 milionu dolarů. Generální manažer Flyers Chuck Fletcher prohlásil, že bude záležet na Girouxově rozhodnutí, zda bude vyměněn, nebo zůstane ve Philadelphii.

Čtěte také: „Pro Oviho cokoliv,“ McDavid na utkání hvězd splnil Ovečkinovu prosbu

Flyers jsou momentálně na pozicích mimo play-off. „Zbývá spousta času,“ řekl Giroux. „Zbývá hodně hokeje. Vím, že vybojovat play-off pro nás bude náročné, ale už jsem viděl šílenější věci.“

Fleury, brankář Chicaga Blackhawks, by také mohl být vyměněn a zájem o něj budou mít pravděpodobně Washington Capitals, Colorado Avalanche a Edmonton Oilers. Zvláště Avalanche, první tým Centrální divize, jsou v období před uzávěrkou přestupů velmi sledovaným týmem.

„Určitě do toho jdeme,“ řekl útočník Colorada Nazem Kadri. „Máme za sebou skvělou první polovinu letošního ročníku a těšíme se na ještě lepší druhou.“

Dálším hráček, u kterého se očekává, že bude vyměněn je útočník Arizony Coyotes Kessel. V příštích týdnech se ukáže, zda se na výměnný blok dostane Hertl, útočník San Jose Sharks a Pavelski, útočník Dallasu Stars.

Stars i Žraloci bojují na hranici o pustupu do play-off. Podle serveru The Hockey Writers by o Hertla mohly usilovat celkem čtyři týmy – Boston Bruins, Minnesota Wild, Montreal Canadiens a Vegas Golden Knights.

Hertl je však se 38 body druhý nejproduktivnější hráč týmu a má na svém kontě nejvíce branek z celého týmu. Je tedy otázkou, zda si jej Sharks nebudou chtít nechat.

Čtěte také: „Hokej miluji, nemůžu se ho vzdát,“ řekl Jágr Gretzkymu na otázku, proč ještě hraje

Komentáře k článku
Continue Reading
Advertisement

More in NHL

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top