Connect with us

MilujemeHokej.cz

„Pro Oviho cokoliv,“ McDavid na utkání hvězd splnil Ovečkinovu prosbu

Hokej

„Pro Oviho cokoliv,“ McDavid na utkání hvězd splnil Ovečkinovu prosbu

Connor McDavid, Wikimedia Commons All-Pro Reels

„Pro Oviho cokoliv,“ McDavid na utkání hvězd splnil Ovečkinovu prosbu

Zápas hvězd NHL není populární u všech fanoušků hokeje, ale je to událost, která může být výjimečná ze spousty důvodů. Nejenže někteří z nejlepších hráčů mohou předvést své dovednosti před publikem, které je běžně nevidí hrát, ale také mají jedinečnou příležitost setkat se se svými kolegy v prostředí, ve kterém nejsou soupeři na ledě.

Na jedno takové setkání se těšila i superhvězda Connor McDavid, ale bohužel covid všem opět zhatil plány. McDavid se údajně těšil na setkání s kapitánem Washingtonu Capitals Alexandrem Ovečkinem poté, co měl ruský útočník na mladého Kanaďana speciální požadavek.

Čtěte také: „Hokej miluji, nemůžu se ho vzdát,“ řekl Jágr Gretzkymu na otázku, proč ještě hraje

Ovečkinův syn Sergej Ovečkin je totiž velkým McDavidovým fanouškem, a proto kapitán Capitals požádal kapitána Edmontonu Oilers, zda by od něj mohl dostat podepsanou hokejku pro syna. McDavid byl více než ochoten žádosti vyhovět a očekával, že hokejku o víkendu Ovečkinovi osobně předá, ale Ovečkin byl ze soutěže vyřazen poté, co měl před akcí pozitivní test na covid.

Přestože však Ovečkin nebyl na All-Star game o víkendu přítomen, McDavid přesto podepsanou hokejku přinesl do T-Mobile arény, kde akce probíhala. Ruskému útočníkovi ji pravděpodobně předá jeho spoluhráč z Washingtonu Tom Wilson, který se akce zúčastnil.

„Byli jsme zrovna ve Washingtonu a Ovi mě požádal, abych mu podepsal hokejku. Kdykoli mě Ovi o něco požádá, tak to udělám,“ řekl McDavid. Pokud vás zajímá, co McDavid na hokejku napsal, údajně na ní stojí „Mému příteli Ovi juniorovi“.

Čtěte také: Neuvěřitelná paráda! Zegras proměnil nájezd poslepu

Komentáře k článku

More in Hokej

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top