Connect with us

MilujemeHokej.cz

„Ovechkin? Už na to nemá“, říká jeho bývalý trenér

NHL

„Ovechkin? Už na to nemá“, říká jeho bývalý trenér

Alexander Ovechkin FOTO: Wikimedia Commons Michael Miller

„Ovechkin? Už na to nemá“, říká jeho bývalý trenér

Washington Capitals se v letošním roce nevede v play-off dobře. Po náročném boji se jim podařilo získat poslední místo v divoké kartě Východní konference, což je přivedlo k souboji v prvním kole s New York Rangers, vítězi Prezidentského poháru.

Rangers dominovali ve všech třech dosavadních zápasech a vedou sérii 3:0. Situace Washingtonu není růžová, a to hlavně kvůli výrazné absenci jedné klíčové postavy na bodové listině, což mnohé znepokojuje.

Čtěte také: Jak dlouho bude Ovečkin hrát v NHL? Útočník přiznal, že se konec blíží

Alex Ovechkin zatím nezískal ani bod, a dokonce byl veřejně kritizován hlavním trenérem Spencerem Carbery za nedostatečnou produktivitu. Fanoušci si jistě vzpomenou, že i během základní části trvalo ruskému útočníkovi dlouho, než se dostal do formy, když dal pouhých osm gólů ve svých prvních 43 zápasech, než se vrátil do formy a sezónu zakončil s 31 vstřelenými brankami.

Nyní se k Ovechkinovým problémům vyjádřil jeho bývalý trenér z let 2007 až 2012, Bruce Boudreau, který mluvil s novináři z The Athletic. „Možná už to prostě ve svých 38 letech nezvládá, nemůže hrát s takovou energií s jakou byl zvyklý hrát,“ řekl Boudreau. „Stojí a čeká na puky. Rangers jsou příliš rychlí.“

Boudreau dále uvedl, že si myslí, že Ovechkin není momentálně mentálně zapojený a jeho frustrace je zjevná. „Podle mě teď není mentálně zapojený. Chce být, ale není, protože je frustrovaný a věci se nedaří tak, jak by si přál.“

Čtěte také: VIDEO: Ranař Pastrňák, proti Torontu se blýskl výstavním hitem

Komentáře k článku

More in NHL

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top