Connect with us

MilujemeHokej.cz

Co bude s Brind’Amourem? Budoucnost trenéra Caroliny je nejistá

NHL

Co bude s Brind’Amourem? Budoucnost trenéra Caroliny je nejistá

Rod Brind'Amour, FOTO: Wikimedia Commons Michael Miller

Co bude s Brind’Amourem? Budoucnost trenéra Caroliny je nejistá

Od roku 2018, kdy se Rod Brind’Amour postavil na lavičku Caroliny Hurricanes, je jedním z nejúspěšnějších trenérů v NHL, ale může být jeho budoucnost v klubu, který v roce 2006 dovedl jako kapitán ke Stanley Cupu, ohrožena?

Rod Brind’Amour se údajně dočkal toho, že klub stáhl nabídku na prodloužení smlouvy, takže jeho situace po této sezóně visí ve vzduchu. Podle Darrena Dregera z TSN je možné, že Brind’Amour bude nucen vyzkoušet trenérský trh.

Čtěte také: Hattrick v prodloužení nebo vstřelený gól bez střely na bránu. Podívejte se na TOP 5 bizarních rekordů NHL

„Budoucnost Roda Brind’Amoura jako trenéra Caroliny je ve hvězdách. Nedávno se zdálo, že dohoda je blízko, ale má se za to, že nabídka na prodloužení působení vysoce respektovaného kouče byla stažena. Podle zdrojů chce Brind’Amour zůstat, ale možná bude muset otestovat trh, pokud se nepodaří dosáhnout dohody,“ prozradil novinář.

Pokud se nakonec s Carolinou nedohodne, bude o jeho služby stát několik klubů. Mezi týmy, které hledají nového trenéra na plný úvazek, patří například Ottawa Senators, Buffalo Sabres nebo New Jersey Devils. Kromě toho Seattle Kraken nedávno po třech letech propustil hlavního trenéra Davea Hakstola; Kraken vede generální manažer Ron Francis, bývalý Brind’Amourův spoluhráč z Caroliny.

Čtěte také: „Ovechkin? Už na to nemá“, říká jeho bývalý trenér

Komentáře k článku

More in NHL

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top