Connect with us

MilujemeHokej.cz

Neuvěřitelná paráda! Zegras proměnil nájezd poslepu

NHL

Neuvěřitelná paráda! Zegras proměnil nájezd poslepu

Zegras (Screenshot/ Sportsnet)

Neuvěřitelná paráda! Zegras proměnil nájezd poslepu

All-Star Skills Competition je každoroční přehlídka humoru, frajeřinek a parádních hokejových akcí a letos tomu nebylo jinak. To, co předvedl mladý útočník Trevor Zegras se ale jen tak nevidí!

Teprve dvacetiletý Trevor Zegras, kouzelní Anaheimu, předevdl parádní kousek během soutěže „Anything Goes Breakaway Challenge“. V kostýmu z filmu Vybíjená předvedl parádní nájezd poslepu se zavázanýma očima. 

Čtěte také: „Hokej miluji, nemůžu se ho vzdát,“ řekl Jágr Gretzkymu na otázku, proč ještě hraje

Zegras zamával s pukem na své hokejce ve vzduchu, zamával s ním párkrát před brankářem a nekompromisně zakončil. Aby to bylo ještě působivější, létaly na něj celou dobu balóny jako ve vybíjené. Těžko se to popisuje slovy, podívejte se na video:

Komentátor stanice Sportsnet Kevin Bieksa pěkně shrnul Zegrasovo kouzlo. „Nevím, co se právě stalo, ale tohle bylo neuvěřitelné.“ V soutěži zasedla šestičlenná porota, v níž zasedli například herec Jon Hamm a legenda NHL Mark Messier. Všichni porotci kromě dvou udělili Zegrasovi za jeho nájezd perfektních 10/10 bodů. Zbylí dva porotci udělili Zegrasovi známku 9/10.

Zegras sice nevyhrál soutěž NHL Breakaway Challenge, ale jeho gól bude jistě nejsledovanějším momentem víkendu. Jestli jsme se něco dozvěděli, tak to, že budoucnost NHL je ve skvělých rukou.

Čtěte také: Hvězdná kariéra bez dosažení snu. TOP 5 brankářů, kteří nikdy nevyhráli Stanley Cup

Komentáře k článku

More in NHL

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top