Connect with us

MilujemeHokej.cz

„Nejvíc sexy hokejistka na světě“ oslavila 23. narozeniny. Hokejovou výstroj vyměnila za OnlyFans

Zábava

„Nejvíc sexy hokejistka na světě“ oslavila 23. narozeniny. Hokejovou výstroj vyměnila za OnlyFans

Mikayla Demaiter, Foto: Twitter Mikayla Demaiter

„Nejvíc sexy hokejistka na světě“ oslavila 23. narozeniny. Hokejovou výstroj vyměnila za OnlyFans

Modelka, která si vysloužila přezdívku „nejvíc sexy hokejistka na světě“, slaví 23. narozeniny. Svoji kariéru hokejové brankářky zanechala a vybrala si poměrně odlišný styl obživy – modeling a působení na platformě OnlyFans.

Mikayla Demaiterová byla elitní brankářkou týmu Bluewater Hawks v provinční ženské hokejové lize, kterou v roce 2020 opustila kvůli jiné kariéře. Britské noviny ji označily za „nejvíc sexy hokejistku světa“, ale Demaiterová se rozhodla, že je čas pověsit brusle na hřebík.

Čtěte také: Jaromír Jágr byl od mala fanoušek USA. Do školy nosil fotku, kvůli které se dostal do problémů

Na sociálních sítích tehdy napsala: „Je čas říct hokeji sbohem. Je čas obrátit list a přejít k další kapitole mého života, poprvé nebude [hokej] mým cílem číslo jedna. Těším se na budoucnost, protože vše, co mě naučil, mi umožní uspět.“

Když Demaiterová v roce 2020 ukončila kariéru, neprozradila přesně, jaká bude její nová profesní dráha, ale zdálo se, že součástí jejího plánu je modeling.

„Stále mě čekají brzká rána, nová dobrodružství a noví přátelé a já doufám, že je budu přijímat se stejnou láskou a vášní jako tebe [hokej],“ napsala.

O něco více než rok po ukončení profesionální hokejové kariéry se v červenci 2021 připojila na platformu OnlyFans. Od svého založení Demaiterová získala více než 550 000 lajků. Má jak bezplatnou stránku, tak stránku s předplatným.

Demaiterová v neděli oslavila 23. narozeniny a oslavila je spoustou svých fotek, na kterých se šklebí na narozeninový dort oblečená jen v malém růžovém prádle a oznamuje: „Máma má narozeniny.“ V neděli jí bylo 23 let.

Tento příspěvek nasbíral neuvěřitelných 280 000 zhlédnutí a srdečné narozeninové pozdravy od přejících. Jeden z fanoušků však navrhl, že „stále vypadáš nejlépe jako brankářka.“ Kromě OnlyFans má Demaiterová více než dva miliony sledujících na Instagramu spolu s 910 000 na Twitteru.

Čtěte také: Brad Marchand obviňuje jednoho hráče z prohraného prvního kola play-off

Komentáře k článku
Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Zábava

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top