Connect with us

MilujemeHokej.cz

Brad Marchand obviňuje jednoho hráče z prohraného prvního kola play-off

Hokej

Brad Marchand obviňuje jednoho hráče z prohraného prvního kola play-off

Brad Marchand, FOTO: Flickr Bridget Samuels

Brad Marchand obviňuje jednoho hráče z prohraného prvního kola play-off


Nejdominantnější tým základní části v historii NHL Boston Bruins utrpěl šokující konec své sezóny. Po pouhých 7 zápasech byli Medvědi vyřazeni ze soutěže a následky takového neúspěchu budou jistě přetrvávat několik týdnů a měsíců. Budou hledáni viníci a důvody neúspěchu. Nicméně, co se týká útočníka Boston Bruins Brada Marchanda, vina bude přisuzována pouze jednomu hráči v týmu.

V neděli večer, po eliminaci Bruins Panterů z Floridy, Marchand sám sebe zkritizoval za nevyužití šance na vítězný gól v sérii.

Čtěte také: Legendární Snoop Dogg chce koupit tým NHL

„Byl to můj okamžik a nedokázal jsem to využít,“ řekl Marchand o svém selhání při průniku v závěru 5. zápasu. Marchand přiznal, že toto selhání ho bude pravděpodobně pronásledovat velmi dlouhou dobu.

„Bude se mnou navždy,“ přiznal velmi emotivní Marchand. Když byl dotázán na sezónu jako celek, řekl, že je hrdý na to, co tým dokázal, ale zdůraznil, že cílem nebyla dominace v základní části, ale bojovat o Stanley Cup.

„Bojujeme v základní části, abychom si zajistili účast v play-off Stanley Cupu a bojovali o pohár. To je každoroční cíl – hrát o pohár, nikoli ovládat základní část,“ řekl Marchand. „Je to výjimečné, co jsme společně dokázali, ale nesplnili jsme svůj cíl.“

Marchandovo převzetí odpovědnosti za neúspěch by mohlo vysvětlit jeho emocionální reakci při objímání kapitána Bruins Patrice Bergerona po konci 7. zápasu.

Čtěte také: „Pojďme vrátit děti ke sportu,“ vyzývá Pánek, autor filmu Děti Nagana, ve kterém hraje i Hašek

Komentáře k článku

More in Hokej

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top