Connect with us

MilujemeHokej.cz

NHL insider odhaluje skutečný důvod špatné formy Linuse Ullmarka v play-off

NHL

NHL insider odhaluje skutečný důvod špatné formy Linuse Ullmarka v play-off

Linus Ullmark, FOTO: Wikimedia Commons Calle Eklund/V-wolf

NHL insider odhaluje skutečný důvod špatné formy Linuse Ullmarka v play-off

Linus Ullmark měl během základní části skvělou sezónu a mnozí ho považovali za favorita na zisk Vezina trofeje. V play-off však svoji formu nepotvrdil a hra mu vůbec nevyšla. Boston pak překvapivě vypadl hned v prvním kole.

Boston Bruins hráli během rekordní základní části skvělý hokej, ale v play-off tvrdě narazili. Jejich cesta skončila srdcervoucí porážkou v sedmé zápasu proti Panterům v prodloužení.

Čtěte také: Brad Marchand obviňuje jednoho hráče z prohraného prvního kola play-off

Linus Ullmark se nejevil jako fantastický brankář, kterého jsme viděli v průběhu základní části.

Nepůsobil stoprocentně a během šesti zápasů, které odehrál v sérii – než usedl na lavičku v zápase číslo sedm – měl bilanci 3-3 a úspěšnost zákroků .896. Jeho průměrný počet inkasovaných branek byl 3,33, což je horší výkon než v základní části.

A nyní vysvětlení Ullmarkova náhlého poklesu formy zveřejnil Kevin Weekes z ESPN. Ten v úterý, den po šokující prohře Bruins v sedmém utkání, informoval, že Ullmark hrál přes těžké zranění.

„Stejně jako v každém týmu, hráči se v play-off protrápí a hrají i přes vážná zranění. Mé zdroje mi říkají, že Ullmark hrál přes vyčerpávající a bolestivé zranění, které omezovalo jeho pohyblivost a techniku,“ uvedl na Twitteru.

Pokud jsou zprávy o Ullmarkovi pravdivé, je rozhodnutí Bruins nehrát od začátku s Jeremym Swaymanem ještě podivnější. Swayman má také za sebou skvělou sezónu a mnoho fanoušků Bruins ho chtělo vidět v brance, aby Ullmarkovi ulehčil práci dříve než v sedmém zápase.

Čtěte také: Legendární Snoop Dogg chce koupit tým NHL

Komentáře k článku

More in NHL

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top