Connect with us

MilujemeHokej.cz

Legendární Snoop Dogg chce koupit tým NHL

NHL

Legendární Snoop Dogg chce koupit tým NHL

Snoop Dogg Wikimedia Commons Tulane Public Relations

Legendární Snoop Dogg chce koupit tým NHL

Národní hokejová liga (NHL) prochází významnou prodejní transakcí jednoho ze svých týmů a čím více času ubývá, tím více se dozvídáme o potenciálních kupujících zapojených do této transakce. Do hry vstupuje také známý rapper Snoop Dogg.

Hodně se mluví o účasti hollywoodského herce Ryana Reynoldse, který se spojil s Remington Group, ale teď se do situace připojila další významná celebrita, který se spojila s opoziční stranou.

Podle zprávy z The Athletic se hudební umělec Snoop Dogg přidal ke skupině vedené Neko Sparksem, která měla podle informací serveru podat nejvyšší nabídku na koupi týmu Senators v úvodním nabídkovém procesu. Snoop se údajně aktivně zapojuje do procesu a dokonce předkládá nápady, ale zatím není jasné, jak velký podíl na vlastnictví této týmu si tento legendární rapper pořídí.

Pokud jde o finanční sílu, skupina Neko Sparks byla považována za jednoho z favoritů a přidání Snoop Dogga jim jistě dalo ještě větší sílu. Významná osobnost jako Snoop Dogg by nejenom přilákala velké množství pozornosti, ale také mohla nalákat další významné osobnosti z průmyslu zábavy, aby se připojily k projektu.

Čtěte také: „Pojďme vrátit děti ke sportu,“ vyzývá Pánek, autor filmu Děti Nagana, ve kterém hraje i Hašek

Komentáře k článku

More in NHL

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top