Connect with us

MilujemeHokej.cz

VIDEO: Masakr na ledě. Do bitky se pustili i trenéři

Screenshot YouTube Minor Pro Hero

VIDEO: Masakr na ledě. Do bitky se pustili i trenéři

Hokej je o emocích a občas se semele i nějaká ta rvačka. To, co se však stalo mezi týmem  Carolina Thunderbirds a Watertown Wolves v rámci Federal Prospects Hockey League (FPHL), se nedá nazvat jinak než masakrem. Došlo k takové bitce, kterou byste v dnešní době na nejvyšší úrovni hokeje pravděpodobně neviděli, a to čistě z toho důvodu, že by všem zúčastněným pravděpodobně hrozily vysoké pokuty nebo možná i trvalé vyloučení z ligy.

Vlci prohrávali výrazným rozdílem 4:0 už po 25 minutách hry a nepochybně z toho neměli velkou radost. Čistý hit se ukázal jako dostatečnou jiskrou, která způsobila velký výbuch na straně Vlků, který se zvrhl v hromadnou bitku.

Čtěte také: TOP 5 bývalých hráčů NHL, jejichž život se vymkl kontrole

Po začátku bitky se do ní rychle zapojili hráči obou týmů, a jak se do ní zapojovalo stále více hráčů, napětí v na ledě bylo hmatatelné. Chvíli se zdálo, že se situace uklidňuje, než se zdánlivě z ničeho nic rozhodli zapojit oba brankáři. Přestože se rozhodčí snažili oba brankáře od sebe oddělit, k bitce došlo a situace se ještě vyostřila.

Dále se do hry zapojili trenéři, kteří házeli předměty z jedné lavičky na druhou, přičemž několik z nich muselo být kvůli roztržce vyvedeno z budovy. Celá záležitost trvala přes dvě minuty, než se nakonec uklidnila. Členové obou týmů byli nakonec vyloučeni, včetně obou brankářů. Celá situace byla zachycena také na videu.

Čtěte také: VIDEO: Naštvaný fanoušek seskočil z tribuny a chtěl se porvat s hráčem

Komentáře k článku

More in Videa

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top