Connect with us

MilujemeHokej.cz

„Léto bude zajímavé,“ předpovídá Pastrňák a láká hvězdu NHL do Bostonu

NHL

„Léto bude zajímavé,“ předpovídá Pastrňák a láká hvězdu NHL do Bostonu

David Pastrňák, FOTO: Gspeed0689

„Léto bude zajímavé,“ předpovídá Pastrňák a láká hvězdu NHL do Bostonu

David Pastrňák láká hvězdu NHL do kádru Bostonu Bruins. Při návštěvě populárního hokejového podcastu „Spittin‘ Chicklets“ Pastrňák bez okolků prohlásil, že by byl rád, kdyby Bruins získali superhvězdu Edmontonu Oilers Leona Draisaitla.

„Draisaitl by se mi líbil,“ řekl Pastrňák na možnost, že by hvězdný útočník šel hrát do Bruins. Na otázku, zda ho hráči NHL kontaktují s otázkou, zda jít hrát do Bostonu odpověděl: „Boston Bruins, Original Six, to by měla být dostatečná motivace tady hrát,“ řekl. „Byl bych rád, kdyby lidé přišli a chtěli se mnou hrát, samozřejmě, ale musíte tam chtít přijít kvůli organizaci a být připraven se tam samozřejmě učit a dodržovat pravidla. Myslím, že to bude zajímavé léto.“

Právě teď Draisaitl a ostatní jeho spoluhráči z Oilers svádějí bitvu s Dallasem Stars ve finále Západní konference. Po této sezóně zbývá Draisaitlovi jeden rok z osmileté smlouvy na 68 milionů dolarů, kterou podepsal v roce 2017 a která nese AAV 8,5 milionu dolarů. Bude mít nárok na její navýšení vzhledem k tomu, čeho od té doby dokázal dosáhnout a stal se jednou z největších ofenzivních hrozeb NHL.

Čtěte také: NHL insider: Draisaitl možná požádá o výměnu

Komentáře k článku

More in NHL

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top