Connect with us

MilujemeHokej.cz

Seriál Medvědín. Severské drama v hokejovém prostředí

Zábava

Seriál Medvědín. Severské drama v hokejovém prostředí

Seriál Medvědín. Foto: HBO

Seriál Medvědín. Severské drama v hokejovém prostředí

Ve fiktivním švédském městečku Medvědín se temný příběh nenávisti a nespravedlnosti.

Seriál z hokejového prostředí, který však pojednává o vážných společenských tématech. I tak by se dal shrnout nový seriál z produkce HBO. Ve fiktivním švédském městečku Medvědín se kromě hokejových zápasů odehrává také temný příběh nenávisti a nespravedlnosti.

Děj seriálu se odehrává v maloměstě a vše se točí kolem místního hokejového klubu. Hlavně jeho juniorského týmu, ke kterému přichází jako trenér Peter Andersson, který předtím působil jako hráč v NHL. Jeho hvězdnou kariéru však ukončila zranění a také smrt jeho malého syna a následné problémy s alkoholem.

https://www.youtube.com/watch?v=EkFmEk_L0cY
Trailer

Peter musí z posledních míst v tabulce postavit tým mladých hokejistů kolem nadějného hráče Kevina Erdahla a dostat se až na vrchol, jinak hrozí, že klub přijde o sponzory a tím pádem bude s místním hokejem konec. Když to vypadá, že se vše začíná dařit, na párty juniorského týmu dojde k události, která nenávratně změní životy hlavních hrdinů. 

Z hokejového seriálu se tak náhle stává klasické severské krimi-drama. Nicméně nechceme seriál spoilovat, jelikož stojí rozhodně za zhlédnutí. Na CSFD má seriál 72 %. Sami se můžete podívat na trailer. 

Čtěte také: Éra Tučňáků je možná u konce, připustil Crosby. Sullivan nesouhlasí

Komentáře k článku
Continue Reading
Advertisement

More in Zábava

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top