Connect with us

MilujemeHokej.cz

Fleuryho není radno naštvat. Hlučným fanouškům na hotelu se řádně pomstil

Hokej

Fleuryho není radno naštvat. Hlučným fanouškům na hotelu se řádně pomstil

Marc-Andre Fleury Foto: Flickr Bridget Samuels

Fleuryho není radno naštvat. Hlučným fanouškům na hotelu se řádně pomstil

Veterán a legendární brankář Marc-Andre Fleury je jedním z nejoblíbenějších postav v celé NHL z velké části díky jeho veselé povaze, ale o víkendu Fleury odhalil, že mu nejsou cizí ani nejrůznější žerty.

Fleury byl nedávno hostem podcastu Agent Provocateur, ve kterém se podělil o historku, jak provedl dost drsný žertík skupině hlučných hokejových fanoušků. 

Čtěte také: Hvězdná kariéra bez dosažení snu. TOP 5 brankářů, kteří nikdy nevyhráli Stanley Cup

Musíme se vrátit až do roku 2009, kdy se hrálo play-off mezi Pittsburghem Penguins, za který Fleury v té době hrál, a Detroitem Red Wings. Fleury se snažil před důležitým sedmým zápasem této série trochu prospat na hotelu, ale skupina hlučných hokejových fanoušků mu to dost ztížila. Fleury se proto rozhodl si z nich na oplátku trošku vystřelit.

„V roce 2009 před sedmým zápasem v Detroitu…. celé odpoledne se snažím zdřímnout a na zápas se ten den chystá zřejmě nějaká parta fanoušků,“ řekl Fleury a na tvář se mu vkradl úsměv. „Prostě pařili ve vedlejším pokoji a byli dost hluční, takže jsem nemohl dobře spát a já byl už trochu nervózní. Takže když jsem vstal, oblékl jsem se, vzal si zavazadla a pak jsem vzal svůj koš, naplnil ho vodou a postavil ho na jejich dveře. Pak jsem zaklepal a utekl, takže v momentě, kdy oni otevřeli dveře, koš jim spad do pokoje a voda s odpadky se rozlila.“

Čtěte také: „Nemohl jsem ani spát,“ P.K. Subban zbrojí proti rasismu v hokeji. Nejde však jen o dezinterpretaci?

Komentáře k článku

More in Hokej

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top