Connect with us

MilujemeHokej.cz

VIDEO: Skála Radko Gudas. TOP momenty tvrďáka nároďáku na MS

Český hokej

VIDEO: Skála Radko Gudas. TOP momenty tvrďáka nároďáku na MS

Radko Gudas, FOTO: Wikimedia Commons TheAHL

VIDEO: Skála Radko Gudas. TOP momenty tvrďáka nároďáku na MS

Letošní Mistrovství světa v ledním hokeji v Praze je ve znamení mnoha vzrušujících momentů, ale jedno jméno vystupuje nad všechny – Radko Gudas. Tento nekompromisní obránce české reprezentace znovu dokazuje, proč je obávaným soupeřem a klíčovým hráčem týmu.

Gudasův styl hry je definován tvrdostí, odhodláním a neústupností. Jeho fyzická přítomnost na ledě je cítit v každém zápase. Soupeři si dvakrát rozmyslí, než se pustí do souboje v rohu nebo před brankou, protože vědí, že Gudas je tam čeká s plnou silou. Jeho hity jsou nejen čisté, ale i strategicky důležité – často přicházejí v klíčových momentech zápasu, kdy je potřeba soupeře zastavit nebo změnit dynamiku hry.

Čtěte také: VIDEO: Z hokejisty expert, který baví – TOP momenty Jakuba Voráčka na MS

Přítomnost Radka Gudase pocítil už finský hráč během prvního utkání v základní skupině. Připomeňte si, jak Radko protihráče povalil na led.

A emocemi nešetřil ani při zápasu s Norskem. Poté, co mu spadla helma si ji opět nasadil, nicméně sudí Gudase vyloučili… Obránce z NHL není na tohle pravidlo zvyklý a dal to na trestné značně najevo.

Radko Gudas je postrachem pro soupeře. Jeho přístup a nasazení na ledě ukazují, že hokej je nejen o technice, ale i o srdci a odvaze. Každý jeho zápas na letošním mistrovství světa je demonstrací toho, jak se hraje opravdový hokej. Tak uvidíme, čím nás ještě tenhle nekompromisní bek letos pobaví.

Čtěte také: Jak dopadne Mistrovství světa? Bookmakeři se snaží předpovědět budoucnost

Komentáře k článku

More in Český hokej

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top