Connect with us

MilujemeHokej.cz

Manažer Predators přísně potrestal hráče za špatné výkony, teď sbírají bod za bodem

NHL

Manažer Predators přísně potrestal hráče za špatné výkony, teď sbírají bod za bodem

Ilustrační foto: Wikimedia Commons All-Pro Reels

Manažer Predators přísně potrestal hráče za špatné výkony, teď sbírají bod za bodem

Tým Nashville Predators se aktuálně nachází na čtvrtém místě centrální tabulky a drží divokou kartu v Západní konferenci, což je neuvěřitelné, když si uvědomíme, že jen před pár týdny hráli tak špatně, že generální manažer Barry Trotz se rozhodl zrušit týmový výlet do Las Vegas, který zahrnoval návštěvu koncertu U2 ve slavné Sphere hale.

Predators od té doby však neprohráli zápas a padli až v úterním zápase s Montrealem po prodloužení.

Čtěte také: Legenda Jágr. Na českého hokejistu se během víkendu v Pittsburghu naštval známý rapper

Podle deníku The Tennessean tým plánoval již několik týdnů, že se do Vegas vydá o něco dříve před zápasem s Vegas Golden Knights, který se uskutečnil 20. února. Několik dní před plánovaným odjezdem však Preds utrpěli naprosto ostudnou prohru 9:2 s Dallasem Stars, po které trenér Andrew Brunette prohlásil, že se jeho tým „příliš soustředí na dovolené“, než aby vyhrával zápasy.

A Trotz s ním zřejmě souhlasil. Rozhodli se uspořádat tvrdý trénink v den, kdy měli hráči vyrazit do Vegas na koncert. Tohle rozhodnutí evidentně pomohlo, protože hráči Nashvillu poté naskočili na vítěznou vlnu. Jejich osmizápasová série zahrnovala výhry nad několika kvalitními celky, jako jsou Golden Knights a Avalanche, a vrátila Predátory zpět do hry o divokou kartu.

Na třetím místě v Centrální divizi je mezi nimi a Avalanche osmibodový rozdíl. Avs, Stars a Jets svádějí těsný boj o první místo v divizi, a i když se to zdá být pro Nashville trochu mimo dosah, získat místo v první trojce není nemožné.

Každý rok se najde tým, který dosáhne svého vrcholového výkonu v pravý čas. Vypadá to, že letos by tímto týmem mohli být Predátoři a to jen díky tomu, že neuvidí koncert U2.

Čtěte také: Jak dlouho bude Ovečkin hrát v NHL? Útočník přiznal, že se konec blíží

Komentáře k článku

More in NHL

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top