Connect with us

MilujemeHokej.cz

Tatar do Východní konference? Jeden tým má obzvlášť zájem

NHL

Tatar do Východní konference? Jeden tým má obzvlášť zájem

Tomáš Tatar, Foto: Wikimedia Commons Eric Ringwelski

Tatar do Východní konference? Jeden tým má obzvlášť zájem

V NHL je stále řada kvalitních volných hráčů, kteří zůstávají nepodepsaní, a do tréninkového kempu NHL zbývá už jen pár dní. A čas začíná docházet.

Jedním z nejvýznamnějších volných hráčů, kteří jsou stále na trhu, je slovenský útočník Tomáš Tatar a v pondělí se Elliotte Friedman z NHL zabýval statusem 32letého slovenského útočníka.

Čtěte také: „Přiveďte ho domů,“ Pastrňák nenápadně vyzval Bruins, aby přivedli zpět jeho bývalého spoluhráče

„Jedním z těch, na které jsem opravdu zvědavý, je Tomáš Tatar,“ přiznal Friedman v podcastu 32 Thoughts. „Tomáš Tatar změnil agenta a nyní ho zastupuje Newport, to je poměrně nedávná událost.“

Friedman věří, že Tatar zamíří do týmu někde na východě, a konkrétně jmenoval jako zájemce Pittsburgh Penguins. „Někdo mi řekl, že by se nedivil, kdyby ho brzy podepsal, uvidíme,“ řekl Friedman. „Vím, že Pittsburgh byl tým, který se o něj zajímal, ale věřím, že Penguins nebyli jediní.“

Tatar má za sebou další dvacetigólovou sezónu (20 gólů, 28 asistencí, 48 bodů) a celou minulou sezónu byl zdravý, když nastoupil ve všech 82 zápasech za New Jersey Devils, což je pro dvaatřicetiletého útočníka dobrou vizitkou do budoucna.

Na východě je bezpochyby řada týmů, které by měly zájem o další dvacetigólový přírůstek. Bude rozhodovat o kombinace nejlepší nabídky z hlediska financí a také o to, která bude pro Tatara jako hráče nejvhodnější.

Čtěte také: Brad Marchand obviňuje jednoho hráče z prohraného prvního kola play-off

Komentáře k článku

More in NHL

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top