Connect with us

MilujemeHokej.cz

VIDEO: „Záleží na tom, co řeknu? Stejně napíšeš sra*ku,“ Voráček se obul do novináře

Český hokej

VIDEO: „Záleží na tom, co řeknu? Stejně napíšeš sra*ku,“ Voráček se obul do novináře

Foto: Flickr Bridget Samuels

VIDEO: „Záleží na tom, co řeknu? Stejně napíšeš sra*ku,“ Voráček se obul do novináře

Jakub Voráček sepsul novináře.

Český hokejista Jakub Voráček se svými názory a upřímností netají. Dokázal to i dnes v noci, kdy po vítězném zápase proti Penguins sepsul publicistu serveru Philadelphia Inquirer Mika Sielskiho.

„Záleží na tom, co říkám, Miku? Stejně pokaždé napíšeš sra*ku. Jo, je to jiné. Během těchto prvních dvou her jsme získali čtyři body. Uh, ani jsem nechtěl odpovědět na tvoji otázku, jsi takovej chytráček (volný překlad slova weasel pozn. red.), není to ani legrační. Další otázka,” odpověděl Voráček na to, čím je tato sezóna ovlivněná koronavirem jiná.

Čtěte také: Jágr se ocitl pod palbou kritiky, sdílel fotku se sponzorem

Odpověď překvapila i jeho spoluhráče Travise Konecneho, z jehož výrazu jde vyčíst překvapení. Proč Voráček odpověděl zrovna takto? Pravděpodobně Sielskiho nemá moc v oblibě, jelikož o hokejistovi publicista v minulosti dost kriticky psal. “Flyers kolapsují a je to chyba Jakuba Voráčka,” stojí například v jednom z jeho tweetů. 

https://twitter.com/ClasslessPhilly/status/1350289141632815104

“Jsem publicista. Mám psát takové věci. To znamená, že napíšu, čemu věřím, na základě co největšího množství informací,” napsal Mike na Twitter. “Budu pokračovat v psaní článků o Flyers se stejným přístupem, jaký jsem vždy měl: s kritickým okem. Budu je chválit i kritizovat (někdy ostře) podle toho, jestli si budu myslet, že si to zaslouží.” 

O svoji zkušenost se na Twitteru podělil i novinář serveru iDnes Jiří Punčochář. “Daleko víc se mi líbí přístup, který má k naší redakci. Ignoruje nás, ale neuráží. Víme na čem jsme a doufám, že to není osobní, protože při mé návštěvě NHL za deník Sport byl skvělý. „No comment“ bych považoval za lepší než tuhle odpověď.” iDnes patří pod mediální dům Mafra, který spadá do svěřenských fondů premiéra Andreje Babiše. Jakub Voráček proti němu veřejně vystupuje.

Vztah publicisty a hokejisty bude pravděpodobně komplikovanější, nicméně je patrné, že Mike se do Voráčka v minulosti často, dost ostře a podle mnohých i nepatřičně obouval. 

Čtěte také: Crawford ukončil kariéru. Překvapil i své bývalé spoluhráče

Komentáře k článku

More in Český hokej

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top