Connect with us

MilujemeHokej.cz

Ovečkin činu lituje, hráči Washingtonu porušili protikoronavirová opatření

NHL

Ovečkin činu lituje, hráči Washingtonu porušili protikoronavirová opatření

Foto: Flickr Bridget Samuels

Ovečkin činu lituje, hráči Washingtonu porušili protikoronavirová opatření

Washington je v problémech

Washington je v problémech, jelikož čtyři klíčoví hráči týmu – Alexander Ovečkin, Evgeny Kuznetsov, Dmitrij Orlov a Ilya Samsonov se sešli na hotelovém pokoji a porušili tak protikoronaviruová opatření, kvůli čemuž Capitals na nějakou dobu přišli o své opory a navíc dostali pokutu 100 tisíc dolarů (asi 2,2 milionu korun). Ovečkin toho ve svém prohlášení lituje.

“Lituji svého rozhodnutí trávit čas společně se svými spoluhráči v našem hotelovém pokoji a mimo šatny. Z této zkušenosti se poučím,“ řekl Ovečkin.

Čtěte také: VIDEO: „Záleží na tom, co řeknu? Stejně napíšeš sra*ku,“ Voráček se obul do novináře

Kapitán Ovečkin i jeho další tři spoluhráči sice měli negativní testy na covid-19, podle pravidel ale i tak musí strávit nějaký čas mimo tým. NHL uvedla, že pokutuje tým za “sociální interakci mezi členy týmu, kteří byli v úzkém kontaktu a kteří neměli kryty obličeje.”

Tým Washington Capitals rovněž vydal vlastní prohlášení. “Děláme všechno pro to, aby hráči i trenéři pracovali v bezpečném prostředí. Proto jsme zklamáni rozhodnutím hráčů sejít se na pokoji mimo schválené prostory. Trest přijímáme a uděláme všechno pro to, aby se situace neopakovala,” napsal klub na sociálních sítě.

Čtěte také: VIDEO: Chára začal trénovat s Capitals. Kuzněcov si chtěl vyzkoušet jeho extradlouhou hokejku

Komentáře k článku

More in NHL

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top