Connect with us

MilujemeHokej.cz

Lundqvist končí ve Washingtonu, má zdravotní problémy

NHL

Lundqvist končí ve Washingtonu, má zdravotní problémy

Wikimedia Commons Robert Kowal

Lundqvist končí ve Washingtonu, má zdravotní problémy

Henrik Lundqvist na svém Twitteru oznámil zdravotní problémy.

Brankářská legenda Henrik Lundqvist v nadcházející sezóně za Washington Capitals nenastoupí kvůli zdravotním problémům. Bývalá hvězda New York Rangers to oznámila na svém Twitteru.

„Láme mi to srdce, ale v následující sezóně nenastoupím za Capitals,“ oznámil brankář na sociální síti. Lundqvist má prý problémy se srdcem a rozhodl se nepodstoupit rizika, která jsou spojená se hrou. „V nejbližších měsících se pokusím přijít na to, co bude pro mě nadále nejlepší,“ dodává.

Čtěte také: NHL se možná brzy dočká reklam na hráčských helmách

Podle svých slov se brankář velmi těšil na to, až nastoupí za Capitals. Na následující sezonu se připravoval dennodenně. „Bylo velmi těžké tuto zprávu zpracovat,“ míní gólman.

„Chci poděkovat organizaci Capitals nejen za to, že mi dali možnost, ale také za jejich velkou podporu během těchto těžkých časů. Příští týdny strávím se svojí rodinou a poté oznámím, jaké budou mé další kroky,“ stojí ve vyjádření.

Po 15 sezónách s Rangers byl Lundqvist vykoupen ze zbývajícího roku jeho kontraktu. Poté podepsal smlouvu s Washingtonem na jeden rok jako volný hráč. Nedávno prohlásil, že se v budoucnu vrátí do Rangers. Psali jsme o tom zde.

Čtěte také: Kartička Gretzkyho se prodala za pohádkovou sumu

Komentáře k článku

More in NHL

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top