Connect with us

MilujemeHokej.cz

„King“ Lundqvist s Rangers ještě neskončil. Do klubu se chce vrátit

Henrik Lundqvist

NHL

„King“ Lundqvist s Rangers ještě neskončil. Do klubu se chce vrátit

Foto: Flickr clyde

„King“ Lundqvist s Rangers ještě neskončil. Do klubu se chce vrátit

„Toto je nová kapitola, kterou jdu otestovat,“ řekl Lundqvist o hraní za Caps.

Poprvé ve své kariéře v NHL bude 38letý brankář Henrik Lundqvist v nadcházející sezóně hrát za jiný tým než New York Rangers. Zatímco se soustředí na to, aby hrál co nejlépe pro Washington Capitals, Lundqvist v rozhovoru ve svém domovském Švédsku prozradil, že s Rangers ještě neskončil.

„Toto je nová kapitola, kterou jdu otestovat,“ řekl Lundqvist o hraní za Caps. „Ale po zbytek svého života budu součástí Rangers. Tak či onak. V tom jsme měli jasno já i oni. Tak to bude.“ 

Čtěte také: Ovečkin má jasno. Svoji kariéru chce dohrát v KHL

Na otázku, jaká role na něj čeká, až se vrátí do New Yorku, Lundqvist podle serveru Traderumours uvedl, že ještě není rozhodnuto.

„Nevím, zda bude role malá, nebo jestli půjde o něco většího,“ řekl. „Je to otázka budoucnosti. Není to tady a teď. Mám ale pocit, že budu po tolika letech navždy spojen s Rangers a všemi lidmi, které jsem v klubu znal, od majitelů níž.“

Po 15 sezónách s Rangers byl Lundqvist vykoupen ze zbývajícího roku jeho kontraktu. Poté podepsal smlouvu s Washingtonem na jeden rok jako volný hráč. Zda bude hrát po sezóně 2020-21, se teprve uvidí.

Čtěte také: Éra Tučňáků je možná u konce, připustil Crosby. Sullivan nesouhlasí

Komentáře k článku

More in NHL

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top