Connect with us

MilujemeHokej.cz

VIDEO: Penguins připravili pro fanynku nezapomenutelný den

NHL

VIDEO: Penguins připravili pro fanynku nezapomenutelný den

Foto: Twitter Pittsburgh Penguins @penguins

VIDEO: Penguins připravili pro fanynku nezapomenutelný den

Pittsburgh Penguins udělali fanynce den, na který nikdy nezapomene!

Tým Pittsburgh Penguins v rámci akce Hockey Fights Cancer (hokej bojuje proti rakovině) udělali jedné fanynce den, na který nikdy nezapomene.  

Den začal tím, že Penguins přivedli fanynku Katie Dudasovou do PPG Paints arény. Katie si myslela, že jde na akci pro mnoho fanoušků bojujících s rakovinou. Brzy si ale uvědomila, že celá akce bude jen pro ni.

Dostala vlastní Hockey Fights Cancer Penguins dres se svým jménem a na obrazovce šatny se objevily povzbudivé zprávy. Poděkovala všem lidem, kteří jí pomohli v boji s rakovinou.

Čtěte také: Gritty prezidentem? Maskot Flyers dostal hlas ve volbách a stal se hvězdou internetu

„Máš dny, kdy jsi vyřízený, protože všechno, co se děje tak tvrdě doléhá na tělo a mysl,“ řekla Katie. „Už nic není tvoje a je to opravdu těžké. Ale je úžasné mít za sebou podporující lidi i celý tento tým. Tak jsem se přes to dostala. Proto mám stále úsměv na tváři.”

Po několika video zprávách se na obrazovce objevil i Sidney Crosby. 

„Ahoj Katie, gratuluji k dokončení léčby,“ řekl Crosby. „Slyšel jsem, že jsi na zápasech docela populární člověk a jsi důvod, proč se spousta lidí usmívá. Svým jménem a jménem týmu ti chceme popřát hodně štěstí a zdraví do budoucna. Jsme hrdí na to, že tě máme v našem týmu. “

Katie také dostala příležitost zazvonit na zvonek, aby ukázala, že její léčba rakoviny prsu skončila. Zvon vytvořil Cliff Weigand, zaměstnanec PPG Paints Arena, na počest svého bratra Dennise, který loni na rakovinu zemřelů

Čtěte také: Maskot LA Kings čelí obvinění ze sexuálního obtěžování

Komentáře k článku

More in NHL

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top