Connect with us

MilujemeHokej.cz

Pastrňák tweet o Tomu Wilsonovi napsal sám, šlo o sázku

NHL

Pastrňák tweet o Tomu Wilsonovi napsal sám, šlo o sázku

Foto: Wikimedia Commons Bostonbruinsfan22

Zdá se, že na hotelech v Edmontonu a Torontu, kde zůstávají hráči NHL během ligové dohrávky, je veselo. Na Twitteru Davida Pastrňáka se nedávno objevil tweet, ve kterém český útočník označil hráče Washington Capitals Toma Wilsona za nejlepšího střelce branek v lize. Pravděpodobně šlo o sázku.

“Podle mě je Tom Wilson nejlepší střelec branek v lize,” napsal Pastrňák na svůj Twitter. Spousta lidí se domnívala, že někdo Davidův účet hacknul nebo mu někdo vzal z legrace telefon a napsal tweet za něj. 

Pastrňák však novinářům řekl, že tweet napsal sám: “Cítil jsem to tak, je to můj názor,” řekl český forward. Dále však útočník Bostonu prozradil, že se jednalo o sázku: „Šlo o malou sázku, kterou jsme s Tomem dřív uzavřeli,” prozradil. O jakou sázku šlo však neřekl.

Dny, kdy se rivalové na společných hotelech bili do krve a ničili vybavení ubytovacích zařízení, jsou už snad dávno pryč. Dnes spolu hráči vycházejí a vzájemně mezi sebou vtipkují, zatímco se musí vypořádat s těžkou situací v izolaci od vnějšího světa. Své emoce nechávají na ledě. 

Highlights zápasu mezi Bostonem a Columbusem, ve kterém David Pastrňák vstřelil krásný gól, můžete zhlédnout zde:

Čtěte také: NHL bude možná vysílat zápasy se zpožděním, protože hráči mluví sprostě

Komentáře k článku

More in NHL

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top