Connect with us

MilujemeHokej.cz

VIDEO: TJ Oshie hodil puk imaginárnímu fanouškovi, aby nemusel měnit své předzápasové rituály

VIDEO: TJ Oshie hodil puk imaginárnímu fanouškovi, aby nemusel měnit své předzápasové rituály

Stanice NBC Sports Washington zveřejnila předzápasové záběry týmu Washington Capitals z nichž je patrné, že hráči ve svých rutinních hrách před utkáním pokračují i během speciálního play-off NHL. TJ Oshie dokonce hodil puk při rozcvičce na tribuny imaginárnímu fanouškovi, aby neměnil své rituály. Na stadionu kvůli protikoronavirovým opatření totiž žádní diváci nejsou. 

Caps dělali svůj klasický high five tunel před vstupem na ledovou plochu. John Carlson a Jakub Vrána na ledě tancovali, TJ Oshie a Tom Wilson se jako vždy sekali hokejkami do hýždí.  

Ale ta nejkomičtější část přišla, když Oshie v rámci své rutiny žongloval s pukem. Poté ukázal na “neviditelného fanouška” a hodil mu z ledové plochy kotouč. Oshie s touto svojí tradicí začal už když hrál za St. Louis Blues.

“Vyhodím puk na mého trenéra. Děláme to třikrát. Odhodím k němu kotouč a bruslím pryč. Hodí mi ho pak zpět jako frisbee. Snažím se puk chytit a žonglovat s ním. Když puk chytím, najdu v davu fanouška a kotouč mu hodím,” vysvětlil Oshie svůj rituál v roce 2017 pro Sportsnet.

Čtěte také: Nedělní duel: Legendární Dominátor vs. talentovaný Mrázek

Komentáře k článku

More in NHL

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top