Connect with us

MilujemeHokej.cz

Velká krádež v NHL! Někdo ukradl plastové postavičky Jaromíra Jágra

NHL

Velká krádež v NHL! Někdo ukradl plastové postavičky Jaromíra Jágra

Jaromír Jágr Flickr Bridget Samuels

Velká krádež v NHL! Někdo ukradl plastové postavičky Jaromíra Jágra

Pittsburgh Penguins dnes oznámili, že zásilka s postavičkami Jaromíra Jágra pro dnešní zápas proti týmu San Jose Sharks byla odcizena. V důsledku toho nebude dnes v Pittsburghu tento fanouškovský předmět k dispozici.

Penguins zjistili, že se stali obětí krádeže poté, co nedostali zásilku podle plánu. Tým upozornil příslušné státní a federální úřady, které nyní pracují na nalezení nákladu.

Čtěte také: Sázejte na hokej jako profesionál. Analyzujte a nechte si poradit

„Byli jsme šokováni tím, že jsme se stali obětí krádeže a úzce spolupracujeme s místními a federálními úřady na vyšetřování,“ uvedl prezident provozního úseku Penguins Kevin Acklin. „Tento nešťastný incident je horší ještě tím, že legendární Jaromír Jágr bude na dnešním zápase přítomen jako náš host. Ale doufáme ve vyřešení této krádeže a doručení ceněných postaviček Jágra do jejich správných domovů, k našim fanouškům,“ dodal Acklin.

Všichni fanoušci přítomní na zápase obdrží poukázku, která obsahuje jednorázový čárový kód, který bude vyžadován k vyzvednutí postavičky v pozdějším termínu. Místo a termíny pro vyzvednutí budou oznámeny, až budou předměty bezpečně nalezeny nebo se vyrobí nové. Pouze fanoušci přítomní na zápase mají nárok na obdržení poukázky.

Čtěte také: „V kariéře lituji jedné věci,“ přiznal Jágr před ceremoniálem v Pittsburghu

Komentáře k článku

More in NHL

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top