Connect with us

MilujemeHokej.cz

Možné spojení bratrů v NHL? Rozhovory jsou v plném proudu

NHL

Možné spojení bratrů v NHL? Rozhovory jsou v plném proudu

Bratři Hughesovi, foto: Instagram jackhughes

Možné spojení bratrů v NHL? Rozhovory jsou v plném proudu

V NHL jsme již viděli několik skvělých kombinací, kdy si bratři zahráli spolu v jednom týmu. Fotografie Scotta a Roba Niedermayerových, kteří v roce 2007 jako členové Anaheim Ducks společně zvedli nad hlavu Stanley Cup, patřila k nejslavnějším momentům toho ročníku, zatímco několik bratrů Staalových dostalo příležitost zahrát si spolu ve více týmech (Eric, Jordan a Jared v Carolině, Eric a Mark na Floridě).

Mohli bychom brzy dostat šanci vidět Jacka i Quinna Hughese v jednom týmu? Podle jednoho zdroje se o tom v kruzích NHL zřejmě mluví. Portál Hockey Buzz naznačuje, že Vancouver Canucks a New Jersey Devils pracují na velké dohodě, která by poslala Quinna na východní pobřeží:

„Devils jsou jedním z mnoha týmů, které v těchto dnech jednají s Vancouverem. V nejbližších dnech budou uzavírat nějaké dohody… ale zatím se domnívám, že na téma Quinna Hughese narazili POUZE NJ,“ píše insider NHL.

Quinn, kterého si Canucks vybrali v draftu 2016 z osmého místa, se stal jedním z nejdynamičtějších a nejrychlejších mladých obránců. V 283 zápasech nastřílel 26 gólů a přidal 215 asistencí. Mezitím si Jack získal pověst jednoho z nejlepších útočníků Východní konference, když v minulé sezóně téměř dosáhl hranice sta bodů za 43 gólů a 56 asistencí.

Čtěte také: „Byli jste tu vždy pro mě,“ Krejčí ukončil kariéru v NHL a přemýšlí nad MS

Komentáře k článku

More in NHL

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top