Connect with us

MilujemeHokej.cz

Galerie: Brad Marchand prodává svůj luxusní dům v Bostonu. Za pár milionů může být váš

NHL

Galerie: Brad Marchand prodává svůj luxusní dům v Bostonu. Za pár milionů může být váš

Foto: compass.com

Jste fanoušek Bostonu a máte po ruce pár milionů? Tak to pro vás máme dobrou zprávu! Útočník Bruins Brad Marchand prodává svůj luxusní dům v Lincoln Wharf. Jeho cena je 2,85 milionů dolarů (což je zhruba zhruba 63 milionů korun). 

„Je těžké opustit domov, kde jsme založili naši rodinu, ale v blízké budoucnosti plánujeme růst a potřebovali jsme více ložnic blíže kluziště,“ prozradil Marchand společnosti Compass.

Marchand vzpomíná na nespočet nocí, které strávili s rodinou na balkoně a krásný výhled: “Bude nám chybět bydlení přímo u vody v docházkové vzdálenosti od tolika skvělých restaurací a přátel,” řekl 32letý útočník.

Dům má přes 300 metrů čtverečních a je jen 1,6 km od TD Garden, arény Bostonu. Je tedy zajímavé, že hráč Bruins hledá příbytek někde blíže. Stavba se může chlubit třemi ložnicemi a třemi koupelnami. 

Byt je to opravdu krásný, i když asi ne pro někoho, jehož poslední smlouva na osm let má hodnotu 49 milionů dolarů. Podle hypotečního kalkulátoru společnosti Compass stojí dům zhruba 30 500 dolarů měsíčně po dobu 30 let s pevnou úrokovou sazbou 3,51 procenta.

Celou galerii najdete zde.

Čtěte také: VIDEO: TJ Oshie hodil puk imaginárnímu fanouškovi, aby nemusel měnit své předzápasové rituály

Komentáře k článku

More in NHL

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top