Connect with us

MilujemeHokej.cz

VIDEO: Filip Hrotek? Soupeři se na ledě vysmál

NHL

VIDEO: Filip Hrotek? Soupeři se na ledě vysmál

Filip Hronek, FOTO: Wikimedia Commons Jenn G

VIDEO: Filip Hrotek? Soupeři se na ledě vysmál

Obránce Vancouveru Canucks Filip Hronek zřejmě dobře ví, které týmy letos míří do play-off a které ne. Canucks mají jisté první místo v Pacifické divizi a v Západní konferenci mohou ještě dohnat Dallas Stars v boji o první místo. Mají za sebou dominantní sezónu a čeká je teprve druhá účast v play-off od roku 2015.

Oproti tomu rival Vancouveru Calgary Flames se ani zdaleka nepřiblížili play-off. Flames vyměnili Tylera Toffoliho, Chrise Taneva, Noaha Hanifina, Nikitu Zadorova a Eliase Lindholma – poslední dva jmenovaní do Canucks – a zřejmě se smířili se sezónou bez play-off.

Čtěte také: VIDEO: Hrdina Slafkovský, vstřelil svůj první hattrick v kariéře NHL

Canucks a Flames se v úterý střetli v Rogers Areně ve Vancouveru v předposledním zápase základní části pro oba týmy. Když na konci druhé třetiny začaly na obou stranách plát emoce, kamera umístěná mezi oběma lavičkami zachytila Hronka, jak míří na lavičku Flames docela nemilosrdné pokřiky.

Zdálo se, že Hronek mluví s obráncem Flames Rasmusem Anderssonem, který je sám vyhlášeným trash-talkerem. Hronek, nebo možná v té chvíli bychom ho mohli označit jako Hrotek, hrotil soupeře a křičel na něj: „Za dva dny máte dovolenou!“

Komentáře k článku

More in NHL

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top