Connect with us

MilujemeHokej.cz

VIDEO: Marchand dostal krosček a nešetřil nadávkami, fanoušci se baví

NHL

VIDEO: Marchand dostal krosček a nešetřil nadávkami, fanoušci se baví

Brad Marchand, FOTO: flickr Jenn G

VIDEO: Marchand dostal krosček a nešetřil nadávkami, fanoušci se baví

Brad Marchand byl 8. března během vyostřeného zápasu mezi Toronto Maple Leafs a Boston Bruins středem všeho dění, přesně jak to má ve zvyku. Fanoušci se nyní baví videem Brada Marchanda, který měl na sobě mikrofon a po soupeřově hitu nešetřil nadávkami.

Při výhře 4:1 byl Marchand brutálně krosčekován do obličeje Jakem McCabem, což vedlo k vyhrocené reakci. McCabe dal dva krosčeky v jednom sledu. Nejdříve obouruč udeřil Jakea DeBruska a poté, co byla hra přerušena, krosčekoval Marchanda do oblasti hlavy a krku.

Čtěte také: Hronek vyjednává novou smlouvu. Podle insidera nebyl spokojen s nabídkou 52 milionu dolarů

Marchand byl samozřejmě kvůli incidentu naprosto rozzuřený. Bylo vidět, jak na McCabea dlouho křičel, než se nakonec posadil na střídačku. McCabe nebyl za krosček vyloučen, ale dostal za něj pokutu 5 000 dolarů.

K radosti fanoušků se však stalo, že Brad Marchand měl na sobě mikrofon pro dokumentární seriál Behind the B. V novém díle seriálu, který obsahoval ukázky ze zápasu proti Leafs, vyšlo najevo, co Marchand po krosčeku od McCabea řekl. A byla to spousta sprostých slov.

V následující minutě po incidentu se téměř vše vypískalo, protože většina slov vycházejících z Marchandových úst byly nadávky na adresu McCabea. Ostatně, podívejte se sami:

Čtěte také: Hurricanes uvažují o změně loga. Podívejte se, jaké možnosti jsou na stole

Komentáře k článku

More in NHL

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top