Connect with us

MilujemeHokej.cz

Insider NHL: Boston chystá velkou obměnu týmu

NHL

Insider NHL: Boston chystá velkou obměnu týmu

Brad Marchand, FOTO: Flickr Bridget Samuels

Insider NHL: Boston chystá velkou obměnu týmu

Uzávěrka trejdů v letošní sezóně nebyla pro Boston Bruins příliš úspěšná. Generální manažer Don Sweeney přišel příliš často zkrátka: dvakrát se pokusil získat hvězdného útočníka Eliase Lindholma, než byl poslán do Vancouveru Canucks, a poté přišel o Noaha Hanifina, který zamířil do Vegas Golden Knights. Insider NHL řekl novináři Jimmymu Murphymu z Boston Hockey Now, že existují náznaky významných přestupů, které přijdou během léta.

„Sweeney připravil stůl pro vyjednávání po sezóně,“ řekl zdroj z vedení NHL pro Boston Hockey Now. „Podívejte se na všechen ten prostor pod platovým stropem, který má, a jeho dva největší cíle se ještě stanou volnými hráči.“

Čtěte také: Jágr zpět v Pittsburghu? Tým má o legendu zájem

Těmito cíli jsou Lindholm a Hanifin a vzhledem k tomu, že prostor pod platovým stropem by měl v této sezóně činit 21,7 milionu dolarů, a to díky tomu, že platový strop NHL by měl vzrůst na 87,7 milionu dolarů, Bruins si pravděpodobně velice polepší.

Zejména pokud jde o Lindholma, který se krátce po svém přestupu do Vancouveru znovu ocitl ve fámách o výměně. Podle všeho by mohl zamířit na trh, přičemž Bruins se stávají předními zájemci. To by mohlo znamenat přesun do Bostonu a totéž by se dalo říct o Hanifinovi, který by mohl chtít příliš mnoho peněz na to, aby ho Vegas dokázalo vtěsnat do svého už tak nacpaného stropu.

Bruins mají útočníky Jakea DeBruska, Jamese van Riemsdyka, Milana Lucice, Pata Maroona a Dantona Heinena a obránce Matta Grzelcyka, Kevina Shattenkirka a Dereka Forborta, kteří se stanou volnými hráči. V případě DeBruska, jehož jméno se v posledních měsících nejednou objevilo v souvislosti s výměnou, nedošlo k žádnému vývoji. Je pravděpodobné, že dostane minimálně 6 milionů dolarů za sezónu a minimálně čtyřletou smlouvu, ale nemusí to být v Bostonu. Hodně se také spekuluje o budoucnosti brankáře Linuse Ullmarka v týmu a jeho výměně.

Tak jako tak vše napovídá tomu, že tým čeká větší přestavba.

Čtěte také: VIDEO: Marchand dostal krosček a nešetřil nadávkami, fanoušci se baví

Komentáře k článku

More in NHL

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top