Connect with us

MilujemeHokej.cz

Změní Martin Nečas působiště? V zámoří se spekuluje o přestupu

NHL

Změní Martin Nečas působiště? V zámoří se spekuluje o přestupu

Změní Martin Nečas působiště? V zámoří se spekuluje o přestupu

Martin Nečas se po zranění vrátil do sedla. V zápase Canes proti Avalanche se předvedl hned třemi góly v úvodních 17 minutách, nyní se však v zámoří spekuluje o jeho tradu. Carolina Hurricanes by jej mohla vyměnit do Nashvillu za brankáře Juuse Sarose. Informoval o tom portál The Hockey News.

Nashville Predators se i nadále snaží bojovat o divokou kartu v Západní konferenci. Přesto to neutišilo spekulace médií, že by mohli do uzávěrky výměn 8. března vyměnit brankáře Juuseho Sarose.

Čtěte také: VIDEO: Rusové předvedli aroganci sobě vlastní, junioři nechali ceny za druhé místo na ledě

Predators jsou ochotni si nabídky za Sarose přinejmenším vyslechnout. Spekulace o Sarosovi se obnovily po nedávných zprávách, podle nichž New Jersey Devils projevili zájem o brankáře Calgary Flames Jacoba Markströma. Vzhledem k tomu, že tato jednání ztroskotala, Elliotte Friedman ze stanice Sportsnet naznačil, že by o trade mohl mít zájem tým Carolina Hurricanes.

Friedman uvedl, že se domnívá, že Predators usilují o špičkového ofenzivního hráče. Zde právě přichází do hry Martin Nečas, jehož výměnu Friedman naznačil. Predators by tak získali potřebnou posilu do útoku.

Martin Nečas tuto sezónu během 47 zápasů nasbíral 35 bodů za 16 branek a 19 asistencí. Jeho špatnou vizitkou je statistika +/-, ve které se zatím drží na čísle – 11.

Čtěte také: VIDEO: Emotivní večer pro Fleuryho, k jeho tisícímu utkání pro něj měla Minnesota překvapení

Komentáře k článku

More in NHL

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top