Connect with us

MilujemeHokej.cz

Strip klub v Las Vegas dal neuvěřitelnou nabídkou Golden Knights jako motivaci pro zisk Stanley Cupu

Hokej

Strip klub v Las Vegas dal neuvěřitelnou nabídkou Golden Knights jako motivaci pro zisk Stanley Cupu

Ilustrační foto: Wikimedia Commons All-Pro Reels from District of Columbia, USA

Strip klub v Las Vegas dal neuvěřitelnou nabídkou Golden Knights jako motivaci pro zisk Stanley Cupu

Vegas Golden Knights jsou ve finále Stanley Cupu podruhé během pouhých šesti let své existence. Golden Knights se podařilo vybudovat silnou dynastii a letos si mnozí vsadili na to, že to dotáhnou až do konce. Teď k zisku nejprestižnější hokejové trofeje získali ještě motivaci navíc od stip klubu.

Naposledy v roce 2018 to skončilo vítězstvím Washingtonu Capitals v památné finálové sérii a Alexander Ovečkin poprvé ve své kariéře získal Stanley Cup. Vegas Golden Knights mají tentokrát na cenu zálusk, a pokud potřebovali ještě nějakou motivaci, určitě ji teď dostali od Hustler Clubu Las Vegas Larryho Flyny.

Čtěte také: Pustí Bruins Ullmarka k vodě? Jako náhrada se jeví český brankář

Jedná se o striptýzový klub, který se nachází ve Vegas. Ten nyní podle sdělení pro média nabízí týmu platinové VIP členství a doživotní tance na klíně, pokud se jim podaří vyhrát pohár.

NHL Vegas Golden Knights Brans

„Úspěch týmu Vegas Golden Knights hraje nedílnou roli při zvyšování morálky naší komunity,“ uvedla podle Fox5 Vegas Brittany Roseová, generální manažerka klubu Hustler Club Las Vegas Larryho Flynta. „Jako první profesionální sportovní tým, který v Las Vegas debutoval, jsme se rozhodli vyjádřit mu svou podporu tím, že mu poskytneme doživotní bezplatné tance na klíně, abychom tým motivovali a dovedli k vítězství.“

Klub Hustler Larryho Flynta se nachází jen několik minut od T-Mobile Areny ve Vegas, ale než vůbec začnete uvažovat o využití nabídky striptýzového klubu, musí Golden Knights vyhrát ještě tři z následujících zápasů proti Floridě Panthers.

Čtěte také: NHLNepříjemnosti Winnipegu. Vegas Golden Knights údajně sabotovali šatnu Jets během play-off

Komentáře k článku

More in Hokej

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top