Connect with us

MilujemeHokej.cz

VIDEO: Pastrňák daroval k Vánocům matce samoživitelce auto

Hokej

VIDEO: Pastrňák daroval k Vánocům matce samoživitelce auto

Foto: Screen Twitter Boston Bruins

VIDEO: Pastrňák daroval k Vánocům matce samoživitelce auto

Pastrňák daroval auto zdravotní sestřičce a matce samoživitelce

David Pastrňák se rozhodl jedné matce samoživitelce udělat na Vánoce radost. Daroval Hondu, kterou vyhrál jako nejcennější hráč All-Star Game NHL 2020. Podle svých slov chtěl obdařit skutečně nejcennějšího hráče, on sám byl matkou samoživitelkou vychován.

Zdravotní sestra Kaitlin Hagstromová přicestovala 15. prosince do zdravotnického centra v Bostonu. Manažer centra ji po jejím příchodu odvedl do konferenční místnosti pod záminkou pracovní záležitosti, ale když se posadila na místo, v televizi se objevil Pastrňákův obličej.

Čtěte také: „Hrál jsem pro ni,“ vzpomíná Jakub Vrána na maminčin boj s rakovinou

Zdravotní sestra Hagstromová pracuje během pandemie koronaviru na pohotovosti. „Slyšel jsem, jak skvělou práci ve zdravotnickém centru děláte,” řekl Pastrňák ve videu. „Vím, že jste svobodná matka. Mě samotného vychovávala matka samoživitelka, takže vím, jak je těžké takhle vychovávat rodinu a kolik práce musíte vykonat. Mám k vám velkou úctu,” pokračoval hvězdný útočník.

Pastrňák jí oznámil, že ji venku čeká nové auto. Honda tam na svoji majitelku čekala společně s maskotem Boston Bruins. „Jsem z toho v šoku,“ řekla Hagstromová. „Neměla jsem o tom tušení. Jsem moc vděčná,” reagovala dojatá sestřička.

To ovšem nebylo vše. Pastrňák daroval jejímu čtyřletému synovi nové brusle a hokejovou výstroj. „Nemohu ani vyjádřit slovy, co to pro mě znamená,“ řekla Hagstromová. „Vlastně mi to hodně pomůže. Jsem vděčná.“

Čtěte také: Gritty prezidentem? Maskot Flyers dostal hlas ve volbách a stal se hvězdou internetu

Komentáře k článku

More in Hokej

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top